Tentang Kami

erge
+

10+ Taun pangalaman produksi

+

2 Basis produksi

+

600+ PCS kaluaran poean

-

pangiriman 25-35 poé

-

5-7 Poé pikeun sampel

+

365 poé jaminan

image-1400-933-10358-r

Ngeunaan Produk Kami

Kualitas luhur sareng ongkos-éféktif parahu inflatable kalayan motor, parahu fishing, foldable parahu fishing floor aluminium, speed nyalametkeun parahu rowing, inflatable stand up papan ngawelah, inflatable senam Mats, papan yoga, tenda inflatable, sarta ogé kalawan sababaraha gears SUP.

Kalawan ton pantai, sarta wewengkon waterfront geulis, Weihai mangrupakeun tempat hebat pikeun stand up ngawelah kosan.SUP di dunya parantos janten langkung populer dina sababaraha taun ka pengker, sareng ayeuna janten kagiatan favorit lokal pikeun ngajalajah seueur saluran cai anu ditawarkeun ku kota.Naha anjeun pamula anu teu acan kantos angkat dina papan atanapi janten praktisi SUP anu berpengalaman, seueur teuing tempat anu saé pikeun dijelajah!

Ngarasakeun olahraga cai sareng dewan ONER iSUP kami, sareng nikmati hirup anjeun babarengan sareng kami !

Patarosan remen naroskeun

Sabaraha itungan jahitan dina salah sahiji 10ft6 30inch rubak & 6inch SUPs jero?

Jahitan Serelek 0.9mm kalayan kapadetan jahitan serelek 2800sq m.

Naon ketebalan bahan anu dianggo?

Kami ayeuna nganggo D500, ogé kami gaduh D1000.Ideally, urang bakal ngajaga thcikness jadi durability papan '

Naon spésifikasi bantalan EVA anjeun?

Biasana papan kami nganggo 4mm ketebalan EVA

Saha supplier PVC anjeun?

sababaraha merek anu saé nyaéta HUASHENG, SIJIA.

Parahu Nyalametkeun Inflatable, Parahu Nelayan, ngajantenkeun hirup anjeun aman sareng pikaresepeun.Naha éta pikeun digawé atanapi ulin, parahu inflatable ONER nyayogikeun pangalaman parahu pamungkas pikeun sadaya kabutuhan cai anjeun.Parahu inflatable ONER ngagabungkeun kaunggulan parahu inflatable tradisional - stabilitas, portability, sarta betah pamakéan - kalawan parahu kaku-hulled - kanyamanan, agility, sarta speed.Daya apungna anu unggul nyayogikeun ka unggal panumpang, nyababkeun perjalanan anu aman sareng lancar anu tiasa dinikmati ku sadayana.Hull anu hampang sareng tabung inflatable ngajantenkeun parahu ieu gampang ditarik sareng suluh, ngahémat artos anjeun sareng ngamungkinkeun anjeun langkung senang dina cai!