FAQs

FAQ

Patarosan remen ditanya

FAQ:

1.Q: Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?

A: Kami pabrik leuwih 6 taun pangalaman dina industri inflatable.

2.Q: Dupi anjeun ngaropea sup dewan nurutkeun rarancang customer urang?

A: Sumuhun, urang tiasa ngadamel dewan nurutkeun sarat customer, kawas ukuran, warna, bentuk jeung grafik persis.

3.Q: Dupi sampel sadia?

A: Sumuhun, sampel bisa dikirim pikeun mariksa saméméh produksi bulk.

Waktu produksi pikeun sampel nyaéta ngeunaan 7 poé, sarta kami bakal ngirim sampel ku express (FedEx, TNT, DHL jsb)

4.Q: Sabaraha lami waktos produksi anjeun pikeun urutan biasa?

A: Biasana 25-30 dinten gumantung kana kuantitas pesenan, tapi tiasa langkung lami upami aya liburan atanapi kuantitasna ageung teuing.

5.Q: Dupi aya garansi?

Kami nyayogikeun garansi 1 taun.Sagala kasalahan disababkeun ku alesan non-jieunan urang kudu ngajaga eta kalawan bébas atawa nyadiakeun ngagantian.

6.Q: tés naon anu urang lulus?

A: bahan kami téh Eco-friendly, nu dijieun tur dites mastikeun nurutkeun standar Éropa, kayaning CE.

7.Q: Sabaraha lami teu pangiriman?

A: Saatos nampi deposit:
- 20FT wadahna: 20-25 poé;
- 40HQ wadahna: 30-35 poé.

8.Q: Naon istilah pembayaran?

  1. A: 1) T / T 30% deposit handap pembayaran, 70% saméméh pengiriman barang.
    2) L / C, D / P, Western Union, PayPal nurutkeun kaayaan béda.

9.Q: naha anjeun kudu meuli ti kami teu ti suppliers séjén?
Tim desain profésional, tim QC, nyadiakeun layanan hiji-eureun.Sampel OEM tiasa disayogikeun ku 7 dinten Logo tiasa disaluyukeun sareng poto produk HD MOQ rendah tiasa disayogikeun 100% Mariksa Kualitas Sateuacan Kiriman.

10.Q: Sabaraha itungan jahitan dina salah sahiji 10ft6 30inch rubak & 6inch SUPs jero?

Jahitan Serelek 0.9mm kalayan kapadetan jahitan serelek 2800sq m.

11.Q:Naon ketebalan bahan anu dianggo?

Kami ayeuna nganggo D500, ogé kami gaduh D1000.Ideally, urang bakal ngajaga thcikness jadi durability papan '.

12.Q: Naon spésifikasi bantalan EVA anjeun?

Biasana papan kami nganggo 3mm ketebalan Eva, urang ogé boga 4mm, 5mm ketebalan Eva.

13.Q: Saha supplier PVC anjeun?

sababaraha merek anu saé nyaéta HUASHENG, SIJIA.