Parahu inflatable kalayan motor outboard

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

Parahu Inflatable, kalayan motor

Hot Sale Inflatable Boat / Parahu PVC / Parahu Aluminium / Speed ​​Boat / Parahu Olahraga / Parahu Nyalametkeun / Parahu Nelayan / Parahu Pontoon sareng Pelat Kursi Aluminium

Jérman Heytex Inflatable Parahu kalayan lanté aluminium jero V handap Hull EU CE disatujuan 2.3m-6.0m

Sadayanaparahu inflatables dijieun tina kualitas pangluhurna 1, 100 denier PVC ganda.lawon ieu coated pikeun mastikeun taun boating bébas masalah.The seams anu handmade, opat layered tur tiis dilas pikeun pangalusna gabung mungkin.Sadaya model lulus sertipikat CE.Urang ngajamin sagala parahu inflatable kalawan jaman jaminan tilu taun.

Gumantung kana kapasitas beban beurat, dek specious, handap V-bentuk jeung ruku A-design, aranjeunna bisa loba dipaké pikeun olahraga cai, fishing, nyalametkeun, relief.

Parabot Standar

1. Dayung aluminium dua-dua lembar 2. Kursi bangku triplek kelas laut (3.0m di handap sareng hiji korsi, 3.0m di luhur sareng dua korsi) 3. Pompa suku 4. Ngalereskeun kit 5. Mawa kantong

Parabot Pilihan

1. Bimini luhur 2. Panutup kapal 3. Bow stowage tas 4. handapeun korsi kantong 5. Pompa hawa listrik 6. Lipat jangkar

Lantai Pilihan

1. Lantai triplek 2. Lantai alumunium 3. Lantai tikar udara 4. Lantai slat 5. VIB

Parahu Karét Inflatable lawon PVC - 0.5mm, 0.7mm, 0.9mm, 1.2mm, 1.5mm bahan Hypalon - 0.6mm, 1.0mm
Bahan PVC / Hypalon Bahan diperlukeun pikeun ngawangun kapal
Aluminium dipiguraan Kelautan Flooring / Korsi bangku aluminium / Dayung aluminium
Pompa suku / colokan solokan / Towing D-cingcin / Mawa handles / Oar konci / Oar Panyekel
Rubbing Strips jeung lawon PVC Bahan diperlukeun pikeun perbaikan kapal
Tali & Asesoris Kelautan sapertos Bantalan Jangkar / Tali Tambat
Inflate & Deflate Klep & asesoris
Asesoris séjén contona : Cup Holder / Bimini Top / Seat Hook / Pressure Gauge jeung sajabana

Perusahaan tetep kana konsép prosedur "administrasi ilmiah, kualitas premium sarta kaunggulan kinerja, meuli pangluhurna pikeun Factory disadiakeun 24.9FT 7.6m CE Inflatable Parahu kalawan Motor Sport Cina Iga Parahu Hypalon Fiberglass Hull Rowing Parahu, Kami ngabagéakeun prospek anyar jeung sepuh ti sagala walks. hirupna mun nelepon kami pikeun asosiasi perusahaan bisnis hareup jeung prestasi silih.

Pabrik disadiakeun Cina Fishing Parahu jeung harga Karét Hypalon, Jeung sumanget "kualitas luhur nyaéta kahirupan parusahaan urang;reputasi alus nyaeta akar urang", urang tulus miharep cooperate jeung konsumén ti di imah jeung di mancanagara tur miharep pikeun ngawangun hubungan alus sareng anjeun.


Inflatable boat with outboard motor

Inflatable boat with outboard motor


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami