Warta

  • Are Inflatable Boats Good for Fishing?

    Naha Parahu Inflatable Cocog pikeun Mancing?

    Naha Parahu Inflatable Cocog pikeun Mancing?Geus pernah fished ti parahu inflatable sateuacan, Abdi émut keur geulis skeptis nalika kuring mimiti masihan eta shot.Naon anu kuring diajar ti saprak éta muka panon kuring kana dunya fishing anyar.Janten, naha parahu inflatable saé pikeun mancing?Loba inflatabl ...
    Maca deui
  • Best stand up paddle board for beginners

    Pangalusna stand up dewan ngawelah pikeun beginners

    Papan ngawelah nangtung pangsaéna pikeun pamula Milih papan ngawelah nangtung munggaran anjeun henteu gampang.Aya seueur pilihan di luar sana sareng éta tiasa ngabingungkeun.Éta sababna kami nyerat tulisan ieu pikeun nungtun anjeun kana sababaraha aspék penting sareng ngabantosan anjeun milih produk anu pangsaéna.Kami bakal nampilkeun anjeun ...
    Maca deui
  • How to choose an inflatable boat

    Kumaha carana milih hiji parahu inflatable

    Naon anu anjeun pilari dina inflatable?Panyimpen, lingkungan, sareng tujuan mangrupikeun faktor anu anjeun kedah pertimbangkeun nalika milih inflatable anjeun.Sababaraha lawon sareng desain langkung cocog pikeun kaayaan anu tangtu.Patarosan di handap ieu bakal ngabantosan anjeun nangtukeun jinis inflatable mana anu pangsaéna pikeun ...
    Maca deui
  • Tips for beginners paddling on the sea: know before you go

    Tips pikeun beginners paddling on laut: nyaho samemeh indit

    Oh, urang resep aya di sisi laut.Salaku lagu mana, lolobana urang cinta sapoé kaluar di pantai.Tapi, upami anjeun nuju mikiran ngawelah di laut sareng angkat ka cai nganggo kayak atanapi nangtung paddleboard (SUP) usum panas ieu aya sababaraha hal anu penting anu anjeun kedah terang sareng nyiapkeun ...
    Maca deui
  • Best Inflatable Stand Up Paddle Boards of 2022

    Papan Dayung Inflatable Stand Up Pangalusna 2022

    1. Atol 11 '- Pangalusna Sadaya Sabudeureun Inflatable ngawelah Board The Atol 11 nyaeta pilihan luhur kuring keur pangalusna sakabéh papan ngawelah inflatable.Ieu sampurna balances speed jeung stabilitas, sahingga hiji pilihan gede pikeun paddlers sadaya tingkat skill, sarta kualitas ngawangun ngajadikeun pikeun dewan awét yén kuring nyaho kuring bisa ...
    Maca deui
  • Do Sharks Attack Paddle Boarders?

    Naha hiu nyerang paddle boarders?

    Nalika anjeun mimiti kaluar ngawelah kosan di sagara, éta bisa sigana bit daunting.Barina ogé, ombak sareng angin béda di dieu tibatan di danau sareng éta mangrupikeun wilayah énggal.Utamana sanggeus anjeun inget yen pilem hiu panganyarna anjeun diawaskeun.Upami anjeun langkung hariwang ngeunaan sh ...
    Maca deui
  • Inflatable board VS Hard board

    dewan Inflatable VS dewan Hard

    Paddle boarding serbaguna pikeun nyarios sahenteuna, khususna nalika saalam dunya macét di bumi atanapi aya dina larangan pikeun ngarambat, paddle boarding nyayogikeun seueur pilihan.Anjeun tiasa naek lalaunan di danau atanapi laut sareng réréncangan anjeun, gaduh sési SUP yoga atanapi ngaduruk gajih ...
    Maca deui
  • The national surfing team invited Su Yiming Valley ailing to surf in Hainan

    Tim surfing nasional ngondang Su Yiming Valley keur surfing di Hainan

    Su Yiming jeung Gu gering bersinar di Olimpiade Usum tiis Beijing nembe réngsé.Lantaran ceuk Su Yiming kungsi ka Sanya rék surfing, Gu Ailing ogé panasaran kana surfing.Puseur manajemén olahraga cai tina Administrasi Nagara olahraga jeung tim surfing nasional anu geus t ...
    Maca deui