Naha Parahu Inflatable Cocog pikeun Mancing?

Naha Parahu Inflatable Cocog pikeun Mancing?

fishing rod mounted in a built in rod holder for an inflatable boat

Geus pernah fished ti parahu inflatable sateuacan, Abdi émut keur geulis skeptis nalika kuring mimiti masihan eta shot.Naon anu kuring diajar ti saprak éta muka panon kuring kana dunya fishing anyar.

Janten, naha parahu inflatable saé pikeun mancing?Seueur parahu inflatable anu dirancang ngan ukur pikeun mancing nawiskeun résistansi tusukan, panyekel rod sareng hook motor trolling.Di ngabandingkeun kana parahu hardshell, parahu inflatable nawarkeun loba kaunggulan lamun datang ka portability, neundeun jeung nawarkeun kinerja hébat dina caina pikeun harga Éntri low.

Bari Abdi pasti a kipas badag parahu inflatable pikeun sakabéh kaunggulan unik maranéhanana pikeun fishing, kaleresan aranjeunna henteu pas sampurna pikeun unggal kaayaan.

Nalika hiji parahu inflatable mangrupakeun pilihan alus keur fishing

Upami anjeun sapertos kuring, nalika anjeun mimiti milarian parahu pamayang anjeun ampir sacara éksklusif ningali parahu cangkang keras.Masalah keur kuring éta dua kali: Kuring pasti teu boga gudang pikeun kapal cangkang teuas, sarta kuring teu nyangka kuring bisa nanggung eta.Ieu dimana parahu inflatable sumping ka nyalametkeun pikeun kuring.

inflatable boat deflated and folded up in the trunk of a red SUV

Aya seueur anu kedah dicarioskeun ngeunaan tiasa ngabungkus parahu dina bagasi mobil anjeun…

Kauntungannana tunggal anu paling penting pikeun ngagaleuh parahu inflatable pikeun mancing nyaéta kurangna rohangan panyimpen anu anjeun peryogikeun.Kalayan parahu hardshell, anjeun peryogi tempat pikeun nyimpen éta, anu tiasa ngangkutna (sapertos treuk atanapi SUV), sareng anu sapertos trailer pikeun masang parahu nalika di transit.Pikeun kuring, sadaya anu kuring tiasa pikirkeun nyaéta sadaya biaya anu bakal nambahan upami kuring kumaha waé tiasa kéngingkeun cangkang anu sesah di tempat munggaran.Pikeun parahu inflatable, sadaya anu kuring peryogikeun nyaéta sakedik rohangan panyimpen sareng kalapa mobil.

Untungna, ampir kabéh kandaraan nu teu mobil pinter boga cukup rohangan pikeun ngangkut hiji parahu inflatable ti imah anjeun ka liang fishing favorit anjeun.Ieu kaunggulan signifikan pikeun kuring jeung salah sahiji alesan pangbadagna naha kuring mutuskeun, tungtungna, mun balik kalawan parahu inflatable.Éta ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun kuring.

Kauntungannana badag sejen tina hiji parahu inflatable pikeun fishing éta portability nu ngamungkinkeun kuring pikeun lauk di lokasi nu kuring pernah bisa impian ku kapal cangkang teuas.Contona, kuring jeung lanceukna nyandak Seahawk 4 inflatable parahu fishing di danau hiji mil kana Leuweung Nasional nu teu boga naon trails ngarah ka dinya.

Sarta bari kuring bakal gampang ngaku yén hiji mil éta bit panjang teuing pikeun haul nu badag tina hiji parahu inflatable, éta diwenangkeun urang boga pangalaman hébat ieu fishing danau terpencil tanpa kudu ngajalankeun 12 jam nganjang ka Waters wates.

Ieu mangrupikeun salah sahiji bagian karesep kuring ngeunaan mancing nganggo parahu kembung: éta mangrupikeun alat anu saé anu ngamungkinkeun petualangan hébat anu anjeun moal ngalaman.Ku kituna ngarasa Luncat ka meunang kreatif di dieu sarta nguji kaluar sababaraha situ anjeun bisa jadi teu dianggap sabalikna.

view of thick trees while fishing a remote lake from an inflatable boat

Panempoan ti parahu inflatable urang nalika urang fishing danau terpencil ieu leuwih ti mil ti jalan pangcaketna.

Kauntungan hébat anu terakhir pikeun ngagaleuh parahu inflatable pikeun mancing nyaéta artos anjeun bakal langkung seueur tibatan upami anjeun nyobian mésér kapal cangkang anu keras.Sakumaha anu kuring nyarios di luhur, anjeun henteu kedah gaduh mobil anu langkung ageung atanapi gandeng pikeun ngangkut atanapi garasi pikeun nyimpen éta samentawis.Sadaya anu anjeun peryogikeun nyaéta mobil kalayan kalapa.Pikeun kuring, ieu hartosna parahu kembung bakal ngijinkeun kuring pikeun mancing ku cara anu kuring hoyongkeun langkung gancang sareng henteu ngabutuhkeun kuring nyimpen artos salami mangtaun-taun.

Langkung saé deui, kalayan sakedik kréatipitas sareng DIY, anjeun tiasa ngadamel perbaikan anu signifikan pikeun parahu kembung ku cara nambihan fitur sapertos lantai lapis khusus atanapi tempat korsi atanapi kotak batré pikeun motor trolling.Kemungkinan anu sajajalan, sarta customizations teu salawasna merlukeun nanaon leuwih ti jigsaw a, sababaraha sandpaper, sarta meureun a gun lem panas.Salaku Abdi bogoh ngawangun hal sarta ngarasakeun nyokot waktos ka ngaropéa hal pikeun kaperluan kuring, ieu tambah badag pikeun kuring.

Éta aman gaduh hook seukeut dina parahu inflatable?

Pikeun alesan anu saé, salah sahiji hal anu pangheulana dipikiran ku saha waé nalika aranjeunna nganggap mésér parahu kembung pikeun mancing nyaéta naha aranjeunna badé tusukan ku kaitna.Ieu memang kaharti, tapi hal anu penting pikeun nyaho yén aya loba parahu inflatable dirancang ngan pikeun fishing sahingga maranéhna kaasup bahan konstruksi pisan awét anu bakal bisa tahan hiji poke ti hook fishing.Hiji aturan hade jempol téh néangan Panyekel rod atawa tipe séjén fishing nambahkeun-ons nalika nyobian pikeun manggihan hiji parahu inflatable nu bakal jadi alus pikeun fishing.Anjeun panginten henteu percanten dugi ka anjeun ningali éta, tapi parahu inflatable ieu anu diwangun pikeun mancing nganggo bahan anu langkung beurat tibatan anu anjeun ngarepkeun.

two fishing poles and a tackle box laying in an inflatable boat on a lake

Sanaos aya résiko anu langkung ageung upami dibandingkeun sareng parahu pamayang tradisional, parahu inflatable modéren dirarancang kalayan bahan kandel anu tiasa tahan paparan kana alat pancing anjeun.

Kalayan ngomong yén, éta bakal jadi pinter janten saeutik saeutik leuwih waspada tina objék seukeut anjeun kawas hook bari fishing dina parahu inflatable.Sumuhun, aranjeunna diwangun pikeun nanganan hook seukeut, sarta maranéhanana kudu rupa, tapi bakal prudent janten saeutik saeutik leuwih cautious dibandingkeun nalika anjeun fishing tina kapal cangkang teuas.Kuring terang yén kuring langkung terang dimana pancing kuring, sareng kuring ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngajaga kotak tackle kuring beresih sareng ditutup nalika mancing dina parahu kembung kuring.Éta ngan ukur akal sehat, sareng teu aya anu hoyong ngalaman tusukan nalika kaluar dina cai.

Iraha parahu inflatable janten pilihan anu salah pikeun mancing?

Leres, janten kami parantos netepkeun yén aya seueur kaayaan dimana parahu inflatable mangrupikeun pilihan anu saé pikeun mancing.Tapi écés, aya kaayaan nu tangtu dimana eta ngan ngajadikeun rasa pikeun investasi dina kapal cangkang teuas nyata.Janten naon éta?

Anu mimiti, upami anjeun ngagaleuh parahu kalayan ngarep-ngarep pamakean umurna, parahu kembung sigana sanés pikeun anjeun.Kalayan perawatan anu leres dina panyimpen, anjeun tiasa ngarep-ngarep parahu pamancing anu paling kembung salami 5 dugi ka 10 taun.Kadang-kadang aranjeunna langkung lami, tapi kuring moal bet ka dinya, khususna upami anjeun ngarepkeun sering dianggo.Ku sabab kitu, Jigana bakal meureun hadé pikeun investasi dina kapal cangkang teuas lamun aya expecting hirupna sering dipake.

pumping up an inflatable boat with a a hand pump, with feet holding the base of the pump

Bari setelan tina hiji parahu inflatable pasti bisa streamlined, aya sababaraha hal anu bakal salawasna butuh waktu.

Hal anu sanésna nyaéta nalika parahu kembung saé pikeun portabilitas sareng henteu peryogi ton tempat panyimpen, kaleresan aranjeunna bakal ngalibetkeun langkung seueur setélan unggal waktos anjeun nganggo.Anjeun ngan moal ninggalkeun parahu inflatable dihijikeun nepi ka darmaga on danau nu boga imah atawa kabin on.

Janten upami anjeun aya dina kaayaan éta sareng anjeun milarian parahu anu anjeun tiasa diikat kana darmaga anjeun, gaduh parahu kembung bakal ngajantenkeun mancing nyeri anu ageung dina imbit sareng bakal ngakibatkeun anjeun mancing kirang ti anu dipikahoyong.Teu aya anu hoyong éta, sareng kaleresan upami anjeun aya dina skenario sareng anjeun parantos investasi di bumi danau atanapi kabin, anjeun panginten henteu bakal nimbangkeun parahu inflatable, mimitian.Janten kaluar sareng investasi dina kapal cangkang keras anu leres.Anjeun moal kuciwa, sareng anjeun bakal nyéépkeun waktos langkung seueur dina cai pikeun ngalakukeun naon anu anjeun hoyong laksanakeun: fishing.


waktos pos: May-09-2022