Mat hawa Inflatable pikeun Senam

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

8 inci / 4 inci Kandel

Tikar Lagu Tiup Udara,26ft/23ft/20ft/17ft/13ft/10ft

Tikar hawa Inflatable Track pikeun Pelatihan Senam / Pamakéan Imah / Cheerleading / Yoga / Cai sareng Pompa Listrik

  • Mats Inflatable profésional pikeun Senam: Grosir Senam Lagu dijieunna tina 500D Filamén Kelas jeung kualitas luhur PVC tarpaulin, hawa-tightness hadé tur durability saprak tulangan dijieun pikeun sakabéh seams.kami nyadiakeun ukuran béda pikeun latihan béda, Ukuran badag pikeun latihan grup atawa senam profésional, ukuran leutik keur pamakéan home entertainment atawa latihan sapopoé.
  • APLIKASI WIDE: anjeun tiasa nempatkeun tikar senam, tikar latihan hawa, tikar senam tiup, tikar senam hawa di lantai senam artistik, lantai gim, dina latihan berprestasi tinggi, klub kabugaran, klub tari, sakola, latihan senam, hiburan bumi. , puseur luang, gimnasium, palatihan profésional, taman atawa bisnis rental.Ogé, éta bisa dipaké dina pantai atawa cai, backyard, taneuh jukut, pikeun Cheerleading / Praktek Senam / Pantai / Taman / pamakéan Imah.
  • INFLASI CEPAT: Anjeun bakal nampi Pompa Udara Listrik.Ngan butuh kirang ti 1 menit pikeun inflate atanapi deflate mat senam hawa.Taya noise salila latihan.Saatos inflasi, mat senam inflatable bakal ngajaga tekanan na pikeun poé.
  • LEBIH KAAMANAN: Dibandingkeun sareng alat-alat olahraga anu sanés, mat senam hawa inflatable ningkatkeun frekuensi repetitive sareng ngirangan kamungkinan cilaka.
  • Palayanan Palanggan Profesional Pikeun Anjeun: Kami nanggungjawaban kanggo produk urang.Kapuasan pelanggan mangrupikeun anu urang laksanakeun.Upami anjeun gaduh masalah, mangga ngarasa Luncat pikeun mastikeun kami.

Kami keukeuh nawiskeun kreasi kualitas luhur kalayan konsép perusahaan bisnis anu unggul, pendapatan jujur ​​ditambah jasa anu pangsaéna sareng gancang.eta bakal mawa anjeun teu ngan leyuran kualitas luhur jeung kauntungan badag, tapi dasarna paling signifikan biasana keur nempatan pasar sajajalan pikeun harga Dicutat pikeun Cina Inflatable Air Lagu Senam Tumble Airtrack Air Tumbling Lantai Mat Senam Mat, Tenet kami atra unggal waktosna: pikeun nganteurkeun barang kualitas punjul dina tag harga agrésif ka shoppers sabudeureun sakuliah dunya.Kami ngabagéakeun poténsi pembeli pikeun nyarios ka kami pikeun pesenan OEM sareng ODM.

Harga dicutat pikeun Cina Mat jeung harga Mat Senam, Urang bisa minuhan sagala rupa kaperluan konsumén di imah jeung di mancanagara.Urang ngabagéakeun konsumén anyar jeung heubeul datang konsultasi & negotiate kalawan kami.Kapuasan anjeun motivasi kami!Hayu urang gawé bareng pikeun nulis bab anyar cemerlang!

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami