Inflatable yoga dewan dina cai

Katerangan pondok:


Rincian produk

Tag produk

kualitas luhur inflatablepapan yoga

1. Naha paddles cocog pikeun barudak?

The paddles anu sampurna cocog pikeun barudak, disadiakeun maranéhna terang kumaha carana ngojay.Pikeun murangkalih, anjeun tiasa milih Waves 9'5 Fusion paddle atanapi Malibu 10′.
Upami anjeun hoyong, anjeun ogé tiasa nyandak aranjeunna sareng anjeun dina SUP ageung kami sareng dina SUP Duo Easy sareng DUO.
Milarian sadaya naséhat kami pikeun milih ngawelah: tautan

2. Sabaraha tingkat anu anjeun peryogikeun pikeun ngawelah?

Paddling mangrupakeun olahraga cocog pikeun sagala tingkatan.Upami ieu pertama kalina anjeun, kami mamatahan anjeun ngamimitian dina cai anu tenang.Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun tenang meunang arah Anjeun.Saeutik-saeutik anjeun bakal mendakan kasaimbangan anjeun sareng ngawelah bakal janten kaulinan barudak!

3. Naon beurat maksimum pikeun ngawelah inflatable?

Dayung pangbadagna bisa nampung nepi ka 130 kg (iwal SUP Duo jeung SUP Géant XL jeung XXL nu bisa nampung 2 nepi ka 8 urang).

4. Kumaha ngangkut ngawelah inflatable anjeun?

Cara anu paling praktis nyaéta mawa dayeuh anjeun dina ransel anu aya.Pikeun paddles Alpha, ransel boga roda sangkan transportasi leuwih gampang.

5. Dupi ngawelah, pompa jeung kantong kaasup jeung ngawelah nangtung?

Leres, ngawelah, pompa sareng kantong kalebet kana bungkus Easy and Ocean Walker.Pikeun paddles séjén, pak lengkep (ngawelah + ngawelah, pompa jeung kantong) sadia salaku hiji pilihan (iwal duos, XL jeung XXL).

6. Sabaraha lila waktu nu diperlukeun pikeun inflate dayung a?

Inflating dayeuh anjeun ngan butuh 3 nepi ka 4 menit.
7. Sabaraha jalma bisa nampung dayung inflatable?

Jumlah jalma per dayeuh gumantung kana ukuran dayung.Contona, 11'6 jeung 12'6 bisa mawa dua dewasa sarta hiji anak.Pikeun dua jalma ngawelah, SUP Easy DUO sareng SUP DUO sampurna.
Upami anjeun hoyong langkung seueur, aya paddles Giant XL sareng XXL anu tiasa nampung antara 4 sareng 8 urang.Di sisi séjén, a 10′ ngawelah dirancang pikeun hiji jalma.

Upami anjeun henteu terang mana anu kedah dipilih, kami ngajelaskeun sadayana di IEUH.

8. Naon ukuran ngawelah kuring kudu milih?
Ukuran dayung anjeun bakal gumantung kana jinis ngawelah anu anjeun hoyong laksanakeun (tur, surfing, duo, balapan, pagelaran…), tapi ogé ukuran awak anjeun.Paddles kalawan irung buleud leuwih berorientasi ka pamakéan kulawarga, contona keur leumpang.Sedengkeun SUPs kalawan irung mancung leuwih efisien sarta gancang sabab boga kirang sered.Éta idéal pikeun gaya paddling langkung sporti

9. Kumaha pikeun nyimpen stand up ngawelah anjeun?

Upami Anjeun hoyong nyimpen dayung Anjeun keur usum, Anjeun kudu bilas jeung pastikeun eta geus garing saméméh nyimpen eta.Upami henteu, kantun lipat teras simpen dina kantong atanapi kantong pamawa.Anjeun oge bisa ninggalkeun eta inflated di wewengkon ventilated.

10. Kumaha ngabersihan SUP Anjeun

Pikeun ngabersihan SUP anjeun, kantun bilas ku cai.Upami anjeun henteu badé dianggo sakedap, langkung saé dikumbah ku cai tawar pikeun ngaleungitkeun uyah tina cai laut.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami